av Maria Amelie og Nicolai Strøm-Olsen
Frekk Forlag

Om oss

Maria Amelie

image1

 Maria Amelie skrev sin første bok 25 år gammel, ble kåret til Årets Nordmann og bidro til en endring i loven for flyktninger. Hun har siden skrevet fire bøker til om entreprenørskap og teknologi. 


Maria har sett det beste og det verste med innvandring, siden hun har både vært flyktning, papirløs og arbeidsinnvandrer. Nå vil hun ha mer fokus på at den type livserfaring er et viktig fundament for å lykkes som gründer. 

 
www.startupmigrants.com 

www.mariaamelie.com

Nicolai Strøm-Olsen

image2

Nicolai Strøm-Olsen er forfatter og medgründer av Startup Migrants, det ledende nordiske kunstmagasinet KUNSTforum og konferansen Kunstweekend.no. 


Han har skrevet biografien Hans Gude - et kunstnerliv (2015) og tre andre bøker om byutvikling og entreprenørskap; Bykamp (2014), Startup Europe – Gründerne som endrer Europa (2016) og Startup Israel (2017). www.startupmigrants.com

Esther Hayes Grossman

image3

 

Esther Hayes Grossman er opprinnelig fra USA, men har bodd i Midt-Østen de siste årene. Hun har jobbet med strategi og utvikling i  United Nations Development Program, hos Malala Fund i New York og nå i det siste som COO i Startup Migrants i Berlin.  www.startupmigrants.com